ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Β. ΠΑΣΤΡΑ & ΣΙΑ Ε.Ε

Η ιστορία μας

Στις 2 Οκτωβρίου 1968 εκδίδεται η πρώτη  άδεια λειτουργίας και το φαρμακείο μας ανοίγει τις πόρτες του στην Οδό Χρυσοστόμου  Σμύρνης 5 στη Νέα Ιωνία, στο όνομα του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΣΤΡΑ.

Έμπειρο Φαρμακοποιό  μίας εποχής όπου πολλά από τα φάρμακα παρασκευάζονταν από τον ίδιο στο εργαστήριό του. * Κοινωνικός, δραστήριος με γνώσεις και ευαισθησίες, αγαπήθηκε από τους πελάτες, απέκτησε φήμη και αξιοπιστία και στη συνέχεια το φαρμακείο,  πέρασε από τα χέρια του ιδρυτή στον επίσης φαρμακοποιό γιό  ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΣΤΡΑ.

Το 2019 Ο Σταύρος Πάστρας στα 51 του χρόνια απεβίωσε, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην διατήρηση της φήμης και της αξιοπιστίας  του φαρμακείου, με τον επαγγελματισμό και την συνέπειά του.

Σήμερα, τρίτη γενιά, τιμώντας την κληρονομιά μας, μετά από 54 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, το φαρμακείο λειτουργεί στο όνομα της εγγονής ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΣΤΡΑ και κόρης ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΣΤΡΑ με πρωταρχικό στόχο την διατήρηση όλων όσων η οικογένειά μας κατέκτησε στο πέρασμα των χρόνων, και στην συνέχεια,  τον εκσυγχρονισμό  και την ανάπτυξη αυτής της κληρονομίας.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Β. ΠΑΣΤΡΑ & ΣΙΑ Ε.Ε

Το όραμά μας

Να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, προσφέροντάς τους παράλληλα υπεύθυνες συμβουλές από το έμπειρο προσωπικό μας και μια ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Να προσφέρουμε το ίδιο καλές υπηρεσίες μέσω του Διαδικτύου όσο και μέσα στο φαρμακείο μας, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία της Ελλάδας, με πωλήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και σταθερές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της προσωπικής περιποίησης, της φροντίδας και της ομορφιάς!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα με σεβασμό, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.